De Energie Management Toolkit is de enige cursus waarin niet alleen leert hoe je stap-voor-stap drukte en vermoeidheid ombuigt naar innerlijke rust, een sterkere mentale weerbaarheid en meer fysieke energie, maar geeft je ook de EXACTE TOOLS om dit te bereiken. 

 

Ja, ik wil de Toolkit!

Deze Toolkit is perfect voor jou als:

 • Je een drukke baan en het moederschap combineert. Je staat altijd 'aan', je to-do lijstjes lijken oneindig en daardoor voel je je vaak vermoeid, gefrustreerd of uit balans. 

 • Je het lastig vindt om regie te houden op drukte en moeilijk kan ontspannen. Je wilt het op alle vlakken goed doen, maar daardoor loopt je innerlijke batterij stiekem leeg.  

 • Je te weinig tijd hebt voor jezelf, omdat je de hele dag in touw bent voor anderen. Je zou jezelf meer op Nr. 1 willen zetten en meer willen doen van wat jou echt gelukkig maakt, al weet je wellicht niet precies wat dat eigenlijk is.  

Aan het einde van de cursus: 

 • Heb je inzicht in jouw persoonlijke energiebalans en in kaart gebracht hoe jouw innerlijke batterij eruit ziet en wat deze beïnvloed.
   
 • Weet je hoe je meer uit je hoofd en in de gevoel kunt leven en ben je bekend met technieken om dit op dagelijkse basis toe te passen. 

 • Is het helder voor je wat jou écht gelukkig maakt en heb je een kraakhelder en energie-gevend persoonlijk doel geformuleerd. 

 • Heb je stappen gezet om jouw fysieke energie te vergroten op de drie 'motor' gebieden: slaap, voeding en beweging.

 • Heb je een sterkere mindset en laat je je minder afleiden door belemmerende gedachten en overtuigingen.

 • Ben je in staat krachtige keuzes te maken die jou in staat stellen om jouw energiebalans structureel op pijl te houden. 

Ellen Heesters

"Als drukke mama ben ik altijd bezig. Tijd voor mezelf en op te laden is er nauwelijks. De Energie Management Toolkit is een MUST voor iedereen die een betere energiebalans wil. Er worden veel verschillende onderwerpen behandeld, dat vond ik heel fijn. 

Ik kan me nu beter focussen op wat ik wil en kan beter beslissingen maken. Ook maak ik mezelf meer een prioriteit! De Bonus van de Miracle Morning Routine vond ik ook heel waardevol. Mijn ochtenden zijn nu een stuk relaxter!"

Start vandaag met de Energie Management Toolkit en de welkomsmodule in jouw online leeromgeving.
Nu tijdelijk voor slechts €497,-!! 

(normale prijs €1.997,-)


Ga DIRECT aan de slag met de Welkomsmodule.

Betaal in 3 termijnen van € 175
of éénmalig € 497 + een EXTRA Bonus, de Daily Selfcare Checklist!

3 termijnen van € 175
Eenmalig € 497 (+Bonus!)

Hoe ziet de Energie Management Toolkit er precies uit?  


Welkomsmodule

We vieren een beetje dat we samen aan de slag gaan :-). Er staan drie welkomsvideo's op je te wachten waarin ik je alles uitleg over het programma. Ook vertel ik je hoe je maximale resultaten behaalt. Daarnaast ga je jouw Energie Check-In doen: een manier om jouw ontwikkeling in kaart te brengen. Heb je er al zin in? Jouw route naar een goede energiebalans start vandaag!

Module 1 

Je gaat meteen grote winst behalen door te leren van een ervaringsdeskundige (zonder er jaren over te doen ;-). Je leert wat energiemanagement is, waarom dit belangrijk is en gaat de eerste belangrijke stap zetten naar een opgeladen batterij. 

Je krijgt een helder beeld van jouw eigen energiebalans op dit moment. Je gaat aan de slag met één van de vele Tools, zodat je (zonder veel tijd kwijt te zijn) weet waar je energie van krijgt en wat je energie ontneemt.

Je legt als het ware de fundering voor goed energie management. Je legt de basis voor om jouw balans op orde te krijgen, maar ook voor onderwerpen verderop in deze cursus. 

 

Module 2

In deze module leer je drie technieken hoe je meer uit je hoofd en meer in je gevoel kunt komen. Na deze module voel jij je een stuk ontspannender!

Je hebt de Tools om je op ieder moment van de dag de drukte in je hoofd los te laten. Dit is iets wat veel  vrouwen lastig vinden. Dus dit pakken we meteen aan!


Module 3

Deze week gaan we de fundering van jouw energiebalans verder versterken. Je krijgt een haarscherp beeld van waar jij energie verliest én wat nodig is om jouw innerlijke batterij weer op te laden

Na deze module weet je ook wat je op dit moment in de weg staat om in jouw droombalans te leven. Kortom, jouw zelfkennis nemen we next level. 


Module 4


Geluk staat centraal in deze module! Waar word ik nou écht gelukkig van? Je krijgt een helder beeld van wat JIJ wilt en wat je belangrijk vindt. 

Deze inzichten ga je vervolgens gebruiken om een kraakheldere stip aan jouw horizon te zetten. Jij krijgt duidelijkheid in waar je naartoe wilt!


Module 5

Deze week ga je aandacht besteden aan jouw fysieke energie. Je lijf is immers jouw motor en daar moet je goed voor zorgen. We staan stil bij de 3 belangrijkste basisaspecten: slaap, voeding en beweging

Je leert over de kracht van gewoonten en gaat aan de slag om verbetering te realiseren op het fysieke aspect dat voor jou het meest relevant is. 


Module 6

Deze module staat in het teken van mindset management. Energiemanagement betekent ook mentale veerkracht.

Je gaat aan de hand van verschillende methodieken jouw mentale weerbaarheid vergroten. Met een sterkere mindset zal je meer zelfvertrouwen ervaren en dus meer kracht en positieve energie. 


Module 7

In de laatste module leer je hoe je krachtige keuzes kunt maken. Jouw besluitvaardigheid en krachtig hierin is uiteindelijk de meest krachtige Tool om jouw energiebalans op orde te krijgen én te houden. 

Je leert wat het belang is van keuzes maken en hoe je dit doet. Ook leer je hoe je jouw grenzen beter kunt aangeven. Na deze module ben jij beter in staat 'Ja' te zeggen tegen dingen die je WEL wilt en 'Nee' te zeggen tegen dingen die je NIET wilt, zodat je jouw energieniveau te allen tijde goed kunt managen

 

Afsluiting

We sluiten de cursus af door te vieren dat je alles hebt doorlopen! Je doet nog een Check-Out, zodat je beter inzicht hebt in jouw resultaten. Een proost op jouw betrokkenheid én opgeladen innerlijke batterij! 

Denise Bexkens

"De Energie Management Toolkit is een geweldige online cursus die ik met veel plezier heb gevolgd. Wekelijkse stonden er inspirerende video's en opdrachten klaar in de mooie leeromgeving. De Toolkit heeft me geholpen om meer rust in mijn leven te brengen. Ik kan nu beter prioriteren, weet beter waar ik van oplaad en kan makkelijker keuzes maken. Ik raad deze cursus iedereen aan!"

Als je NU start, krijg je:

Je krijgt toegang tot alles wat je nodig hebt om jouw energieniveau te vergroten.

Je hebt een helder beeld waar je energie van krijgt, wat je wilt en waar je voortaan 'Ja' en 'Nee' tegen wil zeggen.

Je voelt je fitter, veerkrachtiger en sterker in je schoenen.

Je hebt de Tools om uit je hoofd te komen en te ontspannen op ieder moment van de dag.

Je bent in staat om krachtigere keuzes kunt maken ten behoeve van jouw eigen geluk en energie. 

Ook ontvang je deze BONUSSEN om jouw energieniveau nóg verder te vergroten!


Een Yoga mini-cursus
(t.w.v. € 197)


Wil je (meer) aan yoga doen, maar komt het er niet van of heb je geen zin in een les in een zaaltje of te zoeken naar een passende oefening op Youtube? 

Als je de Energie Management Toolkit aanschaft ontvang je GRATIS deze exclusieve Yoga mini-cursus met Hannah Swales, speciaal opgenomen voor JOU! Hannah heeft op veel plekken in de wereld gewerkt en is gespecialiseerd in het vrouwenlichaam.

Je krijgt toegang tot 3 exclusieve oefeningen (van verschillende nvieaus) die je dagelijks in je eigen woonkamer kunt doen.

Om jouw positieve energie (en je vakantiestemming ;) meteen te triggeren, neem ik je voor deze oefening mee naar het prachtige zonnige eiland Ibiza! Je hoeft voor deze summer experience niet eens het vliegtuig in! Bikini aantrekken mag wel ;-),

Beter slapen oefening voor vermoeide mama's (t.w.v. € 49)


Als er iets is waar mama's meer van mogen hebben is... slaap! Ontvang bij de Toolkit is exclusieve oefening met Jo Tison die je helpt sneller in slaap te vallen én je slaapkwaliteit te verbeteren. 

Jo is een yoga-professional gespecialiseerd in het post-natale vrouwenlichaam. Als geen ander weet ze met haar rustgevende stem jou een gevoel van ontspanning te geven en je beter in slaap te krijgen. 

De oefening is simpel en kun je dagelijks doen in je bed voordat je gaat slapen. Ik wens je alvast heel veel fijne nachtuurtjes!


Me-Time Moments (t.w.v. € 49)


Iets waar we als drukke mama's een groot tekort aan hebben is... tijd voor jezelf! In de Energie Management Toolkit leer je hoe je jezelf beter kunt prioriteren en met deze BONUS ontvang je 10 Me-Time Moments ideeën om de tijd voor jezelf op een leuke en relaxte manier te spenderen

Ik geef je tips en ideeën voor wat fijne alleen-momentjes. Van ontspannen thuis tot in de Veluwse bossen. Even helemaal tot rust komen is het doel, want dat is wat je af en toe nodig hebt én verdient!

Alvast veel plezier met jouw Me-Time momentjes!

Ontvang de Energie Management Toolkit (t.w.v. € 1.997) en de
3 exclusieve BONUSSEN (t.w.v. € 295) nu tijdelijk voor slechts €497,-!! 

(normale prijs €2.292,-)


Ga DIRECT aan de slag met de Welkomsmodules in jouw persoonlijke leeromgeving.

Betaal in 3 termijnen van € 175 
of éénmalig € 497 + een EXTRA Bonus, de Daily Selfcare Checklist!

3 termijnen van € 175
Eenmalig € 497 (+Bonus!)

Geen risico met de 30 dagen niet goed geld terug garantie


De Energie Management Toolkit is de meest complete cursus voor vrouwen die bereid zijn in actie te komen om hun energieniveau te verbeteren.

Jouw tevredenheid en leerervaring vind ik ontzettend belangrijk. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het programma, dan retourneer ik graag je investering. Wel wil ik zien dat je de lessen en oefeningen een kans hebt gegeven en de Tools van de eerste weken hebt toegepast. 

Lees hier meer over de refund-policy.

Vragen & Antwoorden van eerdere deelnemers:Kan ik meteen aan de slag?
Ja! Je ontvangt direct na betaling inloggegevens waarmee je kunt inloggen in jouw persoonlijke leeromgeving. Hier staan de welkomsvideo's voor je klaar én de Energie Check-In. De eerstvolgende zondag komt de eerste module live. Hierover ontvang je bericht per mail. 


Krijg ik direct toegang tot alle modules?
Nee, iedere week staan er nieuwe video's van de desbetreffende module voor je klaar inclusief alle bijlagen. Je hebt dus niet meteen toegang tot álle video's. Dat doe ik zodat je niet overweldigd raakt door alle lessen én de tijdsinvestering behapbaar blijft. Ik vind het belangrijk dat je committed blijft om alle stappen met me te doorlopen en door de lessen wekelijks te presenteren behaal jij het beste resultaat.Hoe kom ik in de persoonlijke leeromgeving? 
Je ontvangt een email in je inbox met persoonlijke login gegevens. Je kunt direct inloggen. Eenmaal ingelogd leg ik je in de welkomsvideos nog alles uit over het programma.Ik heb heel weinig tijd door mijn drukke baan. Is deze cursus geschikt voor mij?
JAAA! De Energie Management Toolkit is zo ontworpen dat je met minimale tijdsinvestering de beste resultaten behaalt. Je bekijkt de video's wanneer het jou uitkomt en dat geldt ook voor de oefeningen. Juist voor jouw als bezige bij is dit hét programma om je energieniveau op pijl te trekken. 


Wat is de tijdsbelasting per week?
Voor het bekijken van de video's raad ik je aan zo'n 30 minuten per week te reserveren. Voor de implementatie, de opdrachten of oefeningen ongeveer 30-60 minuten per week. 


Wanneer krijg ik toegang tot de Bonussen?
Je krijgt op verschillende momenten toegang tot een Bonus. Het Me-Time Moments document staat direct voor je klaar. De Beter Slapen oefening en de Mini-Yoga cursus  ontvang je bij Module 5, wanneer het gaat over jouw fysieke energie. Wel zo toepasselijk ;-)

 

Een note van mij


Hi! Mijn naam is Octavi (1983) en ik ben Trainer - Coach, moeder van twee kindjes en oprichtster van IBusinessMom: het platform voor ambitieuze vrouwen die carrière en moederschap combineren. Ik help vrouwen het gevoel van drukte, disbalans en stress om te zetten naar regie, rust en geluk.  

Veel werkende mama's ervaren teveel (werk)stress, voelen zich geleefd en kunnen daardoor niet optimaal genieten van wat hen gelukkig maakt. Zonde! De Coronacrisis heeft dit gevoel van drukte alleen maar vergroot (Remery, Universiteit Utrecht, 2020). Tijd voor verandering!

Met 15 jaar aan ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van leeractiviteiten op het gebied van leiderschap + een potje ervaring als moeder, weet ik hoe je het hoofd boven water moet houden in deze dynamische levensfase. 

Ik heb een uniek recept om een betere balans en meer energie te creëren en die deel ik graag met jou. Waarom? Omdat ik het alle mama's gun om de meest makkelijke en leuke route te bewandelen naar een goede balans, meer rust en energie. Met de Energie Management Toolkit geef ik jou de handvatten die je nodig hebt om dit te bereiken. 

JA, ik wil de Toolkit!