5 Geheimen voor Meer Balans & Succes in je Werk 


Ontvang deze GRATIS tips direct in jouw inbox!

5 geheimen voor een betere werk-privé balans
* Concrete tips hoe je slimmer kunt werken
Optimaliseer je geluk en succes

Ik ga netjes en vertrouwelijk met je gegevens om en stuur je graag mijn maandelijkse nieuwsbrief. Uitschrijven van de emaillijst kan op ieder moment!

 

Marie-Fleur

"Een Must Have e-book voor iedere werkende moeder."

Kim

"Heel inspirerend! De reflectievragen zetten me echt aan het denken."

Dit is wat je leert:

Creëer een betere balans

Wil je meer rust en geluk, zowel in je werk als privé? Ik deel waar je moet beginnen om dat te bereiken. 

Sta sterker in je werk

Je leest wat essentieel is om je werkdruk onder controle te krijgen en welke overtuiging vaak in de weg zit. 

Ervaar meer rust en succes

Je ontdekt wat succesvolle vrouwen als geen ander onder de knie hebben. En ook jij kunt toepassen!

One Day or Day One?

Clare Mountain

"Dit e-book heeft me hele waardevolle inzichten gegeven. Ik organiseer mijn werk nu op een manier dat ik meer rust en tijd voor mezelf heb. Daarnaast hebben de reflectievragen me geholpen om me bewuster te worden van hoe ik mijn werk-privé balans beleef (en wat ik wil)."

Een note van mij


Hi! Mijn naam is Octavi en ik ben Trainer - Consultant - Coach en moeder van twee kinderen. Ik help vrouwen het gevoel van drukte, disbalans en stress om te zetten naar regie, rust en geluk. Dat doe ik middels 1-op-1 Coaching, in-company trainingen, een online programma en live workshops.

Veel vrouwen ervaren teveel (werk)stress, voelen zich geleefd en kunnen daardoor niet optimaal genieten van wat hen gelukkig maakt. Doe je niks? Dan loop je het risico dat je jezelf op een dag voorbij loopt.

Ik weet hoe lastig het is om 101 rollen te moeten vervullen als je én succesvol wilt zijn in je carrière én de beste mama wilt zijn. Ik zie veel vrouwen met jonge kind(eren) struggelen in het vinden van een goede balans. Dat is logisch, want niemand rijkt je de Tools aan die je nodig hebt om dit te doen.

Daarom heb ik een unieke methodiek ontwikkeld die vrouwen op de meeste effectieve wijze helpt die ideale werk-privé balans, meer rust & tijd voor jezelf wel te creëren. In mijn gratis E-book geef ik alvast wat waardevolle tips!

Ja, ik wil gratis tips!